söndag, juli 12, 2020

Bilder från gårdagens kvällspromenad och Dala-Järna nästa

Några bilder från gårdagskvällen vid sommarstugan. Harmonisk miljö och en fin kväll. Men jag har lite svårt att få harmoni utan Wi-Fi, min TV, alla mina saker och närheten till stan. Jag gillar inte att vara i stan bokstavligen, men ändå att vara nära den. 

Jag tog en promenad med Boris runt om i fäboden igår och lyssnade på Håkan Hellström. Fina låtar må jag säga! 

Sov bredvid Alfons inatt. Svårt att somna, han far omkring som en tok mellan lakanen. Jag själv låg och funderade på allt mellan himmel och jord. Har lite svårt ibland att sova någon annanstans än hemma. Nåväl, ny dag nu i alla fall. Jag ska strax ta bilen till Dala-Järna för att åka lite klassiskt på rullskidbanan där, några år sedan jag sist var där!

Inga kommentarer: