måndag, juli 13, 2020

Bilder från igår och perfektionistMysstund med Alfons 
Alfons i sina arbetsbyxor
Kvällssol 
Alfons tar en kisspaus

Hej på er. 

Ny vecka, nya möjligheter? Började dagen med att äta frukost med Alfons i mitt knä, mysigt. Strax ska jag bege mig ut på en löptur på stigarna häromkring stugan, det blev ju en fin tur sist, på midsommardagen. Jag är lite trött och sliten. Ligger nog och balanserar  kring vad jag tål i träningsväg. Lite skadekänning i händer, lättirriterad, sömnproblem, stress över träningen och så vidare. 

Får komma tillbaka till jobbet sen i augusti och vila upp mig efter ”semestern”.  Har svårt att fokusera på annat än att få till träningen bra och svårt att leva i nuet, tråkigt nog. Googlade igår och kom denna gång fram till att jag är ”perfektionist” . Faran med dessa Google-diagnoser är att man lätt har alla möjliga symptom. Men perfektionism kändes rätt likt mina egna ”bekymmer”. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: