torsdag, juli 09, 2020

Dags för långburkFrån gårdagens lek-promenad. 

Hej på er. 

Stel i kroppen från gårdagens löpfest. Som sig bör med andra ord. Nu ska jag strax bege mig ut på ett längre pass stakning i ensam majestät. Som den halvpsykopat med narcissistiska drag jag är så behöver jag stilla ångesten och ge missbrukshjärnan sin fix. 

5 kommentarer:

Sebbe sa...

Tack för en bra blogg. Jag går igenom en skilsmässa som du har gjort/Gör.träningen hjälper mig att inte bryta ihop. Dom tuffa tiderna gör en starkare så det är bara att kriga på.

Anonym sa...

Hej! Ett råd i all välmening. För din sons skull så kanske du inte ska skriva som du gör om hans mor, oavsett vad du tycker om henne så är det hans mamma och, nu vet jag inte om du har för avsikt att ha bloggen kvar, men det finns ju ändå en risk att han kommer läsa detta när han blir lite äldre. Att läsa att pappa kallar mamma för apa och dåraktig kommer med all säkerhet göra honom väldigt ledsen, han älskar ju båda sina föräldrar,

Jag hoppas ni hittar fram till en fungerande relation och att allt löser sig till det bästa, för er alla.

Adam Steen sa...

tack Sebbe, kul att höra! Kämpa på du också.

Ja, det är sant..

Anonym sa...

Bra att du visade en smula omdöme och raderade det mesta av inlägget.

Adam Steen sa...

Gå och bada.