tisdag, juli 21, 2020

Ett lättare och kortare pass, för en gångs skullTja!

Idag höll jag fan på mig och körde ett lugnare pass. Dels för att jag tränat hårt på slutet, men också för att jag vill ha hyfsade ben på morgondagens 5000m bana i Falun. Det är en träningstävling som Simon Andersson håller i för sin löpargrupp. Efter det så är det väl bara på timjagandet igen. Tycker ändå om att tillåta mig ta det något lugnare dagen innan en sådan grej. 

Dagen till ära så åkte jag på Elpex 3 och invigde min nya Garmin Forerunner 45. Klockan var det inga större fel på, den gör sin grej, men det saknas en del funktioner och skidåkning finns inte som sport på klockan, så det får man ändra i efterhand. Känns ändå som att jag kan leva med det. Rullskidorna kändes som om de rullade tyngre än mina fyror. Det beror nog dock på att jag brukar känna så dagen innan tävling och att det var STORM-motvind halva passet. 

Rundan jag körde var: Bullermyren - Kvarnsveden - 293 - Smedsbo - Aspeboda - Ornäs - Dalsjö - Islingby - Domnarvet - Bullerforsen - Bullermyren. Fick in två timmar och 36,8 kilometer.

Tack för nu.

Inga kommentarer: