onsdag, juli 22, 2020

Försöker njuta av ledigheten

Soffmys med Alfons igår kväll 


Två bilder där Alfons bad mig ta kort på honom så han fick se hur han såg ut


Hej på er. 

Onsdag idag igen. Dagarna och veckorna springer iväg i en rasande takt. Svårt att njuta av ledigheten och sommaren. Men det är väl livet helt enkelt. Jag har ju också som jag varit inne på många gånger valt att fokusera så mycket jag bara kan på träningen nu i sommar. Det kanske inte är det bästa rent livsnjutarmässigt, men det hindrar ju mig från att göra sämre saker åtminstone. Jag kommer försöka träna in i kaklet vad gäller timmar tills jag börjar jobbet den 12:e augusti. Därefter så får jag återgå till andra rutiner, mindre timmar och lite mer fart/kvalitet i träningen igen. 

På ett sätt ska det nästan bli skönt att komma in i rutinerna igen. Jag har blivit lite sämre de senaste dagarna på att komma i säng i tid och det har ju föranlett morgontrötthet. Nåväl, lite ska man väl få försöka njuta av lediga dagar också. 

Idag har jag Alfons till lunchtid ungefär. Vi har inget planerat, men jag har lovat honom en glass. Så vi får ta en liten äventyrspromenad till den närliggande affären och så ska ha få äta den uppe på ”berget” (en gräskulle på vägen). Det krävs ju inte så mycket för att få Alfons och Boris nöjda. När dom är nöjda så blir jag ju själv också nöjd. 

Klockan 18,00 går sen starten för 5000 meter på Lugnets IP i Falun. Får se hur det känns då, hoppas på hyfsade ben!
 Inga kommentarer: