onsdag, juli 15, 2020

Fotosession, lätt ångest/oro/tomhet och dagens träning

Bilderna ovan från igår eftermiddag när vi lekte på sportfältet. Alfons klippte gräset med sin låtsasgräsklippare och Boris jagade pinnar. Fick till några bilder där båda var på samma bild och stilla samtidigt. Inte det lättaste! 
Några bilder från Yoump igår. 


Hej på er. 

Gråvädret fortsätter, skitsommar. Finns inte så mycket saker att göra då tyvärr, men det är bara att gilla läget och ge sig ut i regnet ändå. Grabbarna måste ju få röra sig och även jag behöver ju luft på vilodagar. Vi hade ändå en mysig dag igår med Yoump, cykling i regnet dit och hem, samt lek ute på sportfältet. Sen sov jag återigen bredvid Alfons hela natten. 

Idag ska jag lämna Alfons, men ha kvar Boris. Alfons och kompani ska iväg till Stockholm. Skönt med lite sällskap i form av Boris ändå. Jag har haft lite lätt ångest, oro, tomhetskänsla i kroppen/knoppen, ensamhetskänsla och svårt att komma till ro i några dagar nu. Vet inte riktigt vad det beror på heller. Men det lär väl bero på tankemönster och inbillade saker. Måste försöka lära mig att vara mer i nuet och att avdramatisera träningen. Någon som har tips emot ångest, oro, tomhet och så vidare?

Planen för dagens träning är löpintervaller bana, tröskel asfalt och hopp. Imorgon har jag ändrat planen till cykling i fem timmar, det för att spara min hand ytterligare någon dag. Tror dock att den blivit bättre. Jag smörjer med voltaren och har ett handledsskydd på mig dygnet runt. Så det ska nog snart gå att staka igen. 

Hörs senare!

6 kommentarer:

Yoump Crew sa...

Tack för besöket :)

Adam Steen sa...

Tack själva, uppskattat :)

Anonym sa...

Självmedicinering från ditt psyke genom träning som en ung flicka skär sig. Du har inget annat att lägga din enorma energi på --> Träningen blir ditt allt --> Du isolerar dig och undrar varför du är ensam och din hjärna som alltid snurrar dras oundvikligen mot negativa tankar ---> du tappar mening, blir GRINGUBBE och klämrar dig fast ännu hårdare vid träningen. Blir något fel skyller du på den enda som du egentligen samspelar med dagligen; exet.

En enkel lösning: Börja jobba på ett företag. Inte skola. Ett företag med ett skönt gäng där du kan få hävstång på dina skills. Ha koll på ditt område, göra en egen struktur och vara en viktig kugge mer än att säga åt kidsen att sluta slåss på skolan. Gärna med en äldre man som kan leda dig och som du kan vara "duktig" för och få uppmuntran av(just nu är bloggen ditt snuttefilt där du berättar hur duktig du är när du åkt ensam i mörkret en decemberkväll klädd i spandexdräkt)

Skidorna leder ingenstans mer än till brända kalorier
Skolan är en dålig miljö för där kan du inte utvecklas eller förbättra organisationen. Du ska ha en miljö där du får kämpa lite

Börja med något som har med skidor att göra?

Adam Steen sa...

Lite hård kommentar. Men mycket sanning i.

Ja, det hade inte alls varit fel att börja jobba på ett företag istället.

Ja, det är helt sant. Men vad ska jag jobba på för företag och inom vilken bransch? Har ju inte någon direkt utbildning med än två års studier på högskolan utan examen inom sport management. Men jag är väl ändå inte helt tappad när det kommer till vissa saker, men oftast krävs det ju en utbildning.

Ge mig mer konstruktiva råd tack!

Anonym sa...

Exakt, du har stenkoll på saker och en jävla energi. Är det något du tycker är särskilt kul? Annars tycker jag du tar dig i kragen, börjar på vilken firma som helst förslagsvis som säljare där du har daglig kontakt med kunder.

Rom byggdes inte på en dag, du kan börja inom skidvärlden men skönt att göra något annat och bli elitmotionär på kvällar och helger istället. Du kommer älska det livet för det är utmaningen som är viktig. Jobbar du på dagarna är du nöjd om du kommer topp 1000 på vasan och det är väl ändå det viktiga, att bli glad och nöjd med dig själv?

Därför kommer här förslag där du kan bli glad och nöjd

Sälja larm åt t.ex Securitas. Företagssidan är trevlig, då får du åka ut och tjöta mycket utan snåla privatkunder.

Sälja bilar på Kamux i blge, där jobbar redan en skidkille

Polar eller liknande och åka runt på mässor och tjöta

Vara racingnisse på typ Kv+, gå i farsans fotspår med valla eller något energiföretag

Säljare på Mockfjärds fönster

Romme Alpin

-> Det här var mer säljarhållet om du vill börja där. Det jag dock tror du ska sträva mot är att komma till ett kontor och bli en del av något större. Se dig omkring där du bor, är det något som lockar? Ge det en chans, ring upp och fråga.

Kanske landar du i dig själv och helt plötsligt har du tjej, är lycklig och blir glad av att gå till jobbet varje dag.

Du går till jobbet för att vara en del av något större -> det gör dig glad. Inte för pengarna

Du tränar på kvällar och helger för det är lagom -> Det gör dig glad. För mycket blir destruktivt

Du visar respekt och försöker underlätta för exet -> Det gör dig glad för du känner att du är den resonabla(du växer som person). Exet blir glad och kan vara flexibel leder till att grabben växer upp i en positiv miljö.

Adam Steen sa...

Ja, jag kanske har koll och mycket energi. Jag vet knappt vad jag tycker är kul, idrott och ekonomi tror jag.

Ja jo. Men samtidigt är det ju skönt med mycket ledigt inom skolan, men som du säger är det ju inte så utvecklande för mig.

Det är det viktiga att bli glad och nöjd med mig själv, men samtidigt känner jag mig inte riktigt klar med skidåkningen, det gäller bara att jag hittar en balans i det hela och hittar något mer betydelsefullt.

Säljare kanske hade varit något..!

Ja, jag ska fundera lite. Borde ta tag i att kolla upp andra jobb.

Du verkar ha bra koll och du får gärna maila mig på adam@adamsteen.se för mer kontakt och så slipper man ta det här i kommentarerna. Uppskattar dina kommentarer.