fredag, juli 10, 2020

Gjort egna bars och sponsrad av KardinIgår fick jag en idé om att baka egna energibars. Googlade en stund och hittade detta recept som jag tyckte verkade bra. Det var inte alltför krångligt att göra dom och smaken var rätt bra. Tanken är att ha med mig en på tuffa/längre pass som lite extra energi. Sen kände jag att det kan vara kul att få testa något nytt. Det var ganska kul och fick mig att gå in i något och vara i nuet. 

 


Igår så kom det hem ett spårkort för ett år i Orsa Grönklitt. Det var den gode Oskar Kardin som skickade det till mig. Stort tack för det! Oskar är inte bara trevlig och en grym skidåkare. Han har också drömbenen som jag själv suktar efter. Med drömbenen menar jag att hans knäskålar är bredare än låren, även Anders Aukland har samma! Inte undra på att dessa herrar är snabba. Får nog skippa att äta mina energibars... 

Idag när jag vaknade kändes det verkligen som om ett tåg kört över mig, backat och kört över mig igen. Låg orörlig ett tag i sängen innan jag orkade mig upp. Planen är ett intervallpass snart, dock blir det lite kortare varianter med kortare vila. Hoppas jag vaknar till!

Inga kommentarer: