tisdag, juli 07, 2020

Idag ska vi på ett litet äventyr + bilderAlfons i sommarstugan i söndags när vi hälsade på farmor och farfar. 


Hej och hallå. 

Jag börjar med att ta er igenom några bilder från de senaste dagarna: 
En trött pappa efter en tuff träningsvecka och en lika trött Alfons efter en lång dag. 
Att kissa ute är något Alfons börjat gilla allt mer. 
Efter gårdagens tandläkarebesök. Hade tur för en månad sedan och kunde nyttja två års tandläkarbidrag på undersökningen då. När jag var in igår så hade ett till inkommit. Ändå slutade de två lagningarna på 1870 pickadoller. Hade blivit bedövad i båda sidorna och känslan var att hela min underkäke var svullen något jävulskt, det syntes dock inte. Nylagat garnityr. Jag brukar vara väldigt noga med tandborstningen, minst två gånger med dag med eltandborste, tandstickor mellan tänderna och flourskölj. 


Mellan tandläkaren och mina föräldrar så fick jag nys om att bloggfavoriten Simon Andersson och hans bror Emil var i friidrottshallen och körde intervaller på bandet. Missade precis festen, men fick i alla fall se en trött Simon. 
Under gårdagen hemma hos mina föräldrar så fick jag hjälp av Alfons att tvätta min bil, ladda batteriet och dammsuga ur den. Vi lekte också en del. Det tog på krafterna på den lille krigaren.  


Igår klockan 07,00 och samma visa idag så dammades grävmaskiner och annat igång utanför fönstret hos mig. Dom byter några rör i kulvertarna under huset. Alfons blev mer förtjust än mig över dessa maskiner. Han satt på första parkett på balkongen en stund och bevittnade spektaklet. 


Så. Några bilder från den senaste tiden alltså. 

Jag hade svårt att somna inatt, blev sedan väckt klockan 05,15 av att Alfons var ledsen, hämtade honom till min säng och kunde somna om ett tag i alla fall. 

Är lite småtrött nu, gråtrist väder ute och vilodag. Blir lätt tråkigt dagar som denna, att vi aldrig kan få ha sol, värme och uppehåll. Rätta mig om jag har fel, men det har ju regnat varenda dag i veckor nu och inte en tillstymmelse till värme. 

För att hitta på något med Alfons så googlade jag på aktiviteter att hitta på i Borlänge igår och kom fram till en som jag tror han skulle uppskatta, nämligen: Yoump. Ett ställe med massa studsmattor. Så jag bokade in oss på en tid mellan 12 och 13 idag. Blir spännande att se vad han tycker om det. Så planen för dagen är att cykla för att rasta Boris och sedan cykla till Yoump med Alfons. Därefter får vi se vad vi gör. Kanske en liten utflykt med matsäck. 

Hoppas ni får en fin dag!


Inga kommentarer: