lördag, juli 04, 2020

Kvällslunk jogg i 4,20 min/km + lite styrkaJag har haft en daglig rutin i att väga mig innan detta träningsläger. Men jag ser ju och känner hur jag fullkomligt svällt ut de senaste dagarna, så jag vet inte om jag kommer våga ställa mig på vågen på en lång tid framöver.. Gränspuck på att vågas visa mig utan tröja ens... Nåväl, ge mig någon vecka så bör jag åter bli lite mer slim igen. Annars börjar jag grina.


Sprang med telefonen i handen under dagens andra pass, ville inte stanna för att förstöra Strava-segmenten. Därav den bedrövliga kvaliteten på bilderna.


Godkväll.

Hemma igen efter ett mycket trevligt läger tillsammans med Pontus Nordström uppe i Evertsberg. Stort tack för det!

Jag var lite seg på eftermiddagen, inte alls sugen på att träna igen. Men målet och en grym träningsvecka hägrar, så det är bara att bita ihop det sista nu. Kroppen kändes ju skaplig i förmiddags och även nu på eftermiddagen när jag väl var ute. 

Det blev ett fint löppass till Mellsta och i samma område. Jag sprang asfalt dit och hem, vilket är cirka 2,25 kilometer enkel väg. I Mellsta sprang jag ett varv runt 7,5 och ett varv runt 2,5. Vill försöka flyta på fint i lagom tempo, mest för att få bra löpträning. Men kroppen svarade fint också, så det var bara att "åka med". På fötterna hade jag mina kära Hoka Speedgoat

Fick ihop 14,06 kilometer på 60 minuter + 50 sekunder, 245 höjdmeter och en snittpuls på goda 141. Grymt att jag kunde vända den sega pulstrenden också!

Väl hemma blev det lite styrka med kroppen som träningsredskap:

- 5 minuter av magövningar i rörelse, typ sit-ups 
- 5 minuter av magövningar statiskt, typ plankan
- 10 x 25 armhävningar, start varje minut

Imorgon stänger jag veckan med tre timmar stakning och troligen några impulser. Sen kan jag redovisa den bästa träningsveckan på säkert ett decennium. 


Inga kommentarer: