söndag, juli 19, 2020

Massage, trött och dags att testa stakning igenEn kvällsrutin att använda massagepistolen. Förutom på vader och ben så har jag använt den på underarmen till den sida där handen gjort ont. Rör jag på de onda fingrarna så ser jag att lederna går ända ner mot armbågen, så när jag har masserat dessa leder så inbillar jag mig att senknarret och handen blivit bättre. Om det beror på det, vilan från stakningen, voltaren-salvan eller pronaxen-tabletterna vet jag inte. Vi får se idag under och efter min planerade stakning hur det går. Förhoppningsvis bra. 

Var riktigt trött idag när klockan ringde. Somnade sent och är sliten av all träning. Bara att kämpa vidare. Tänker att jag tränar hårt under hela ledigheten och sen när jobbet börjar igen så får jag dra ner en aning på det hela och lyssna mer på kroppen igen. Det ska nog gå bra. Ibland måste man tillåta sig själv att vara lite sliten också, för att kunna utvecklas. Jag brukar ju vakna till en stund in i passen, är väl den gamla morgontröttheten som slagit till också.

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: