måndag, juli 06, 2020

Min bästa träningsvecka på många år!Hej hej!

Välkomna till en ny vecka. På min agenda står det tandläkare och lagning av ett hål, vilodag och mys med grabbarna (Alfons och Boris).

Några av er är kanske sugna på att få en liten sammanfattning av förra veckans träning?! Om inte så får ni klicka er vidare. 
Detta resulterade i fina 26,45 timmar träning och 410 kilometer. 93,3 kilometer av dessa var löpning, resten rullskidor. Jag samlade också ihop 5180 höjdmeter på de elva passen. Inte fy skam det kan jag tycka!

Om jag minns rätt så har jag vid 1-2 tillfällen kört 30 timmar enbart cykling under en vecka. Det under träningsläger på Mallorca på våren. En enda gång har jag kört över 30 timmar helt utan cykel och ytterligare en gång har jag kört en vecka på över 30 timmar med mestadels skidträning, men 1-2 cykelpass också. Så denna vecka går ändå till historien som en av de tuffare för min del, sjukt kul!

Sommaren 2017. Innan Alfons föddes så betade jag av 182 timmars träning på de nio veckor jag var ledig. Ett snitt över 20 timmar för den som kan räkna. Den sommaren körde jag tre dagar på cirka fyra timmar vardera, en vilodag, två dagar på cirka fyra timmar vardera och så en ny vilodag. Hade problem med hälsenan då också och kunde inte springa, så träningen var fördelad på rullskidor i princip bara. 

Nu ska jag försöka hålla i bra träning även framöver, men målet är ju att få till bra pass hela tiden och att kanske ligga på 14-20 timmar i veckan under resten av ledigheten. Jag måste bland annat beta av ett 100 kilometer långt rullskidpass, har ju aldrig sprängt den drömgränsen tidigare.

Ha en fin dag och vecka hörni!

Inga kommentarer: