onsdag, juli 29, 2020

Sista dagen med AlfonsHej på er. 

Bilden ovan är från läggningen av Alfons igår kväll. Tog lite extra lång tid att få honom att sova, jag var nog tröttare än honom just då. Egentligen skulle jag ha valt att sova då också, för när det väl var dags för mig att lägga mig så gick det såklart inte att somna. Eftersom att det var sista natten innan han ska till mamma så ville jag ha honom i min säng, mysigt med sällskap, men samtidigt mycket svårare att kunna somna för mig som är känslig. 

Även idag är jag trött som ett as. Bara att acceptera läget och bita ihop. Det brukar vända. Nu i dagarna får jag fokusera på att komma in lite bättre i gängorna med tidigare läggning och lite bättre mat igen. Det är lättare att fuska lite med det när jag inte är hemma har jag märkt, trevligt att göra det emellanåt, men jag mår som bäst när jag sköter den biten. Ingen skräll kanske. 

I eftermiddag lämnar jag Alfons i några dagar igen. Känns lite vemodigt, men det ska nog gå bra. Det har då alltid gjort det tidigare. Planen är som vanligt att springa löpintervaller. Tänkte köra lite lättare än vanligt, i helgen väntar nämligen en ny träningstävling. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: