måndag, juli 20, 2020

Tivoli Alfons och BorisIgår kväll så kom äntligen min lilla Alfons till mig igen och såklart även Boris. De oskiljaktiga grabbarna! Alfons har fått en radiostyrd lastbil som han leker för fullt med. Det är som ett tivoli här hemma när han och Boris drar igång på alla cylindrar. Skönt med liv och rörelse. 

Mot kvällen så fick Alfons välja om han skulle sova i sin eller min säng, han valde såklart min. Det är mysigt att ha honom liggande bredvid, men det blir svårare att sova för mig som är lite känslig för mycket rörelser och värme (Alfons är som ett element när han sover). Till slut lyckades dock även jag somna. 

Idag så är jag (som vanligt) trött och sliten. Så det är sjukt välkommet med en vilodag och en mysig dag med Alfons och Boris. Ute är det (också som vanligt) gråtrist och regn i luften. Så vi får se vad vi hittar på. Måste ju försöka rasta dom på något sätt. 

Ha en fin måndag. Vi hörs kamrater!

Inga kommentarer: