torsdag, juli 23, 2020

Tomt utan grabbarna, städmani och långpass cykel

Bilderna ovan är från gårdagens lilla äventyr till affären. Vi stannade till på en ny lekpark på vägen hem också. Visst kan jag ärligt erkänna att det ibland är lite jobbigt att försöka passa dessa två, att göra dom nöjda och att hålla koll på allting runt om. Men jävlar vad tomt, tyst, tråkigt och ensamt det blir när dom lämnar. Då märker jag direkt hur mycket jag tycker om dom och saknar dom. Även här ska jag försöka bli bättre på att leva i nuet och uppskatta deras sällskap än mer. 

Efter att dom lämnat igår så städade jag i lägenheten. Har ju fått någon mani även där att jag ska ha det rent och snyggt överallt. Hade inte så mycket annat att syssla med innan tävlingen igår, så då kan jag ju lika gärna försöka ha det bra städat. 

Idag så väntar det en ny lång cykeltur. Känner mig lite som ett barn på julafton. Jag tycker faktiskt det är riktigt skoj att cykla landsväg!

Vi hörs senare!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Komihåg att plocka hjortron i år, varför inte ta och kombinera med ett löppass med stavar på myrarna (rätt bra år nu för hjortron) mvh

Adam Steen sa...

Det är ju grymt fint med hjortron! Vet inte om det finns här i närheten dock :)