onsdag, juli 29, 2020

Zenstra tillskottHej på er!

Jag har ju som bekant varit med om en separation för inte så längesedan. Det har ju tagit hårdare på mig än vad jag trodde den skulle göra. Jag har fått ångest, tomhetskänslor, tycker det är jobbigt att vara ensam och sover dåligt. 

Nu har jag precis fått hem lite tillskott från Zenstra Bio-Health som jag tror kan hjälpa mig på traven att må bättre igen! Jag har testat dom i några dagar och tycker att jag känner mig lite gladare, piggare och sover bättre. Skoj!

Följande produkter har jag fått testa:

Lemon Aid 714 - för att kunna sova bättre 

Zen1 - för bättre humör

Invictimune - för att boosta immunförsvaret 

Nu ska jag fortsätta äta dessa piller enligt rekommendationen och samtidigt försöka göra mitt bästa med kost, träning och sömn. Då tror jag att jag kommer må bra snart!

Inga kommentarer: