onsdag, augusti 19, 2020

10 x 4 min stakintervallerHej, hej, hej. 

Jag försöker ju träna lite mindre denna vecka, men jag är ju lika trött för det. Dålig sömn inatt och tuff träning bakom mig kan ju göra att jag känner mig trött. Det blir mindre träning emot helgen sen också, så förhoppningsvis blir jag lite piggare. Annars tänker jag mycket kring träningen framöver, orolig över om jag kan orka köra så mycket som jag vill och behöver. Men jag tänker att jag kör som jag tidigare nämnt: 

Vecka 1: Fyra intervallpass, resten utfyllnad 

Vecka 2: ”Normal” träning med mer fokus på mängd under helgen, när jag inte har Alfons. 

Såna där saker åker jag och tänker på mitt under intervallerna idag. Försökte dock styra om fokuset till att åka så fort jag bara kunde på varje intervall. Lyckades ändå hyfsat med det. Blev dock riktigt arg och skrek könsord så högt jag kunde efter den näst sista och sista intervallen. Det på grund av regnet som bara öste ner i alla riktningar. Att jag alltid ska drabbas av dåliga saker. Vad har jag gjort för att förtjäna det?! 

Känslan idag var halvseg, så det har ändå gått åt rätt håll. Jag måste hålla i det här med stakintervaller nu. Jag upplever att jag inte riktigt har någon fart och att jag har svårt att komma upp i puls. Men enligt plan så har jag ju kört mycket mängd hela sommaren, då blir man ju lite seg. 

Idag blev det 10 x 4 minuter, med 1 minuts vila. Skrämde upp pulsen till 172 i max enligt pulsklockan , inte det jag hoppades på, men det var det som fanns i kroppen idag. Bet ihop och gjorde min plan. Kan inte begära mer än så. 

Totalt fick jag in 39,4 kilometer, 2,10 timmar och 300 höjdmeter. Körde som vanligt på mina Swenor 4. Stavspetsarna slant satan också, så dessa har jag nu slipat. 

Vi hörs imorgon kamrater!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag brukar vara mkt sparsam med att slipa mina spetsar - har märkt att jag måste sätta tekniken perfekt för att slöa spetsar skall fungera. Man kan med andra ord inte slarva med tekniken, då får man betala direkt med släpp.

Adam Steen sa...

Jag också, väntar väldigt länge med nya spetsar innan jag slipar dom. Därefter slipar jag dom nästan varje gång. Ja, så kan det vara. Men det är ju något man gärna strävar efter också :)