torsdag, augusti 20, 2020

105 minuter och 19 kilometer med Boris


God kväll.

Den lugna veckan med träning fortsätter, 1,45 timmar (19,19 km, 405 höjdmeter) idag bara. Men som tidigare nämnt är jag fortsatt trött. Efter jobbet så åt jag lite mellanmål (3 ägg + min favoritröra med 2-3 dl havregryn, 1 banan, proteinpulver och havredryck) och sedan lade jag mig i soffan. Det var så skönt att ligga där, så efter tio minuter fick jag tvinga mig upp för att inte bli kvar där tills imorgon. 

Med mig på dagens pass hade jag Boris. Inte ofta jag tränar med sällskap, så det var trevligt. De första två kilometerna hemifrån mig till Tjärnaberget är på asfalt (på hemvägen brukar jag snirkla mig fram på stigar bredvid vägen) och då har jag Boris i koppel. När jag sedan släpper honom vid ingången av skogen i botten av Tjärnaberget så far han iväg som en raket, han är inte så taktisk vad gäller att hushålla på krafterna. 

Vi sprang en fin tur upp på nyss nämnda berg, vidare upp på Muskboberget (373 möh), ner till Bjusan och tillbaka hem. Härligt väder med sol och värme. Det gäller att njuta av värmen nu, för snart kommer mörker, kyla och elände. 

Idag sprang jag i mina Evo Jaws för att härda benen/vaderna lite, nästa pass blir i dämpade (speedgoat) skor. Fint med variation! 

Ni som nu mot förmodan vill följa min träning kan ju följa mig på Strava, där lägger jag upp alla mina pass, ni hittar mig här, eller sök på mitt namn "Adam Steen".

Inga kommentarer: