fredag, augusti 21, 2020

33 stakintervaller och lite gnällSuddig bild - men jag åker ju så satans fort att det är svårt att hinna fångas på bild 


Hej på er. 

När jag kom hem från jobbet så hade någon granne ställt en vattenflaska utanför min dörr. Det är för att sköta om någon blomma utanför ytterdörren till lägenhetshuset antar jag. Dom menar väl att jag ska fylla den, vilket jag gjorde. Men jag har inte fått någon info från styrelsen om att man ska vara tvungen som lägenhetsinnehavare att vattna blommor, jag har noll intresse av det och den som har intresse av det skulle väl orka med att fylla upp en flaska med vatten kan jag tycka. Ständigt dessa irritationsmoment i mitt liv. Det är väl säkert jag som är den största dåren. 
_____

Dagens träningspass blev 90 minuter långt i tid och 26 kilometer i distans. Passet innehöll 33 stakintervaller:

- 10 x 45”-15”

- 10 x 40”-20”

- 10 x 30”-15”

Tre minuters vila mellan blocken. 

Jag höll till uppe i Skräddarbacken för att få kupering, har blivit dåligt med det på slutet. Åtminstone på rullskidor. Kände mig åter riktigt trött och seg. Men enligt pulsklockan så kom jag upp i 178 i maxpuls och nästan tio minuter i ”röd zon”, det var ju ett framsteg. Det blev rätt jobbigt också, så det var nog ett bra pass hur som helst. Swenor IV även idag. 

Nu är jag och fenrisulven ute på turné mot hemlig ort. Är ju snart inte välkommen någonstans. Ett träningspass om 90 minuter kvar denna vecka. 

Något positivt är ju att träningen gått bra och så även börsen på slutet. Snart tillbaka på dos mills. Men det gör väl ingen lycklig. 

Trevlig helg, era ”såssar”!

Inga kommentarer: