torsdag, augusti 13, 2020

90 min och 16,7 km morgonjogg

Mina 2XU-tights  är inte bara sköna, dom har även en perfekt ficka bak för mobilen, så jag kan ha den med mig. Jag får sådana skavsår bak på ryggen av mitt vanliga vätskebälte, trots att jag tejpat med kirurgtejp. Så idag fick det bli utan vätska.
God förmiddag!

Jag lyckades ta mig i säng i hyfsad tid igår, släckte lampan klockan 22,39. Var helt sänkt och fullständigt slut efter träningen. Somnade ganska snabbt och sov ända till klockan ringde klockan 06,30. Steg upp, bytte om, tog en kaffekopp + ett glas vatten och stack sedan iväg på ett litet löppass. 

Jag har noterat att det vid Tallmon (en liten sandgrop med massa cykelhopp, mellan mitt hem och Mellsta ungefär) finns en gul slinga med vad det såg ut som fina stigar. Så idag passade jag på att testa den slingan. Några kilometer lång var den, bra kupering och lättlöpta stigar. Perfekt om jag behöver skarva något pass. 

Efter att ha sprungit på den gula slingan vid Tallmon så begav jag mig till Mellsta där jag sprang delar av den gröna 7,5:an och den gula 5:an. Passet blev 16,72 kilometer långt, 90 minuter och 215 höjdmeter. 

Skönt att träna på morgonen, det gör att man vaknar till. Kommer kanske bli något mer pass under morgnar framöver, vi får se. Idag fick jag lov att träna tidigt då vi direkt efter jobbet ska iväg på middag, så det fanns inte tid till träning efteråt. 

Ha en fin dag hörni!

Inga kommentarer: