tisdag, augusti 04, 2020

Allt är piss.Hej hej. 

Under gårdagen så var Alfons hos sin andra förälder under tiden jag tränade. När han sedan kom hem på kvällen så nämnde han ett killnamn jag aldrig hört förut. Det visade sig då såklart att Alfons fått träffat den nya förmågan vid flera tillfällen, bland annat igår. Trots att vi kommit överens om att det inte skulle ske på lång tid. 

Många otrevliga bilder i mitt huvud målas upp. Trots att jag knappt haft känslor någon gång för den andra personen. 

Så nu har världen vänts upp och ned igen. Från att vara sams och att det funkat bra så är det nu raka motsatsen igen. 

Var sjukt ledsen igår under kvällen, varvat med ilska och frustration. 

Har själv försökt hitta någon via den där jävla Tinder-appen. Men det har ju varit lönlöst. Igår raderade jag skiten och bestämde mig för att helt ge upp det där för all framtid. Kommer ändå aldrig hitta någon, varken där eller i verkligheten. Alla som är i min ålder och lediga ser ju ut som jag vet inte vad.

Jag hade gärna haft en hel och riktig kärnfamilj på två barn och fast partner. Inget sådant som detta. Men det finns väl ingen som vill ha någon som är så ful, tjock, värdelös på allt och gammal som mig. 

Ångesten inatt gjorde att jag somnade typ kl 02 och vaknade med hjärtklappning klockan 05. Fina nätter med sömn får jag då som ni märker. 

Har även ångest inför jobbstarten om en vecka också. Känns jobbigt även det. Denna sommar har varit en riktig piss-sommar för mig. Inte bara vädermässigt. Mår ju bara sämre och sämre, förutom vissa dagar och gånger. 

Trots att jag på bästa sätt försökt göra allt för att må bra med träning, kost, vila och återhämtning så har det inte hjälpt det minsta. Snarare tvärtom. Inte druckit en droppe alkohol på fem månader. Helt i onödan det också visar det sig när jag ändå mår dåligt, blir tjockare och sämre på min idrott. 

Jag tänker då inte försöka mig på att vara positiv något mer heller, även det hjälper inte. Jag funkar bäst som bitter och när jag drivs av självhat. 
_____

Idag har jag vilodag i alla fall. Ska försöka vara som bäst jag kan emot Alfons åtminstone. Vi ska bland annat på Yoump. Är dock galet trött både i huvud och kropp. I övrigt hoppas jag att min jävla pin-kod till visakortet kommer någon gång. Att det ska ta sådan tid. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ändå en bitter Adam vi bloggläsare älskar så nåt positivt är det!

Adam Steen sa...

Haha ja

Anonym sa...

Om du lär dig gilla killar ökar dina chanser att hitta en ny livskamrat