måndag, augusti 03, 2020

Allt och inget

Stora killen som går på toaletten

Hej på er kamrater. 

Ny vecka igen då. Augusti och semestern går mot sitt slut. Lite vemodigt faktiskt. Men som med allt annat när det gäller mig så är det mest oroligt innan det börjar något nytt igen, som nu med att komma in i jobbandet, men väl i det så rullar det på. Lite drygt en vecka ledigt kvar och jag ska försöka njuta av den tiden! 
_____

Jag fick ju mitt Visa-kort hackat och beställde ett nytt. Kortet kom förra veckan, men jag har ingen kod ännu, så jag har fått hankat mig fram med Swishningar till folk som fått betala för mig och som fått tagit ut pengar åt mig. Det har funkat det med, men lite meckigt. Hoppas koden kommer idag. Lätt att bli handikappad i dagens samhälle med kort och elektronik om det krånglar. 
_____

Idag har jag sett på Postnord-appen att mitt paket ska komma till rätt ombud imorgon. Jag pratar alltså om min nya Forerunner 945 som varit på lagning hos Garmin. Skönt! 
_____

Alfons och Boris är hos mig sedan igår. Vi har väl inte några direkta planer. Vi tar dagen som den kommer. Men i eftermiddag så hämtar Amanda upp Alfons och dom ska till Yoump. Under tiden så passar jag på att träna ett lugnt stakpass. Perfekt. 

Mina ben är skapligt slitna från tävlingen i lördags, men framförallt efter gårdagens cykelpass. Så det blir bra med överkropp och stakning istället. 

Vi hörs senare!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om du har swedbank har du samma kod som tidigare.

Adam Steen sa...

Har inte det