torsdag, augusti 20, 2020

Boris, regn, sömn, träningFina Boris 


Tjena!

Redan torsdag, veckorna springer på som vanligt och trots att jobbet börjat så har det upplevts lika fort som under ledigheten, det är ju positivt. 

Efter träningen igår så rastade jag Boris, cyklade till affären för att handla och åt tacos för andra dagen i rad. Det blir mycket planerande nu när jag har Boris betydligt mer. Vill verkligen ha kvar den lilla griskopian, förstår inte hur man kan vara så känslokall att man bara säger stopp och inte vill ha kvar honom.. Men men. 

Jag fick en bättre sömn inatt, det var välbehövligt efter gårdagens miserabla försök till sömn. Känner mig ändå trött och sliten. Så allt är väl i sin ordning antar jag. Denna dag bjuder på jobb och sedan ska jag springa ett kortare distanspass på under två timmar med Boris. Skönt! Ska även ta mig hem på rasten för att rasta honom. 

Givetvis är det regn ute, precis som varenda dag under detta år, kul. Men det är väl bara att acceptera. Att springa i regn är faktiskt överkomligt. 

Vi hörs senare kära läsare. 

Inga kommentarer: