onsdag, augusti 26, 2020

Bra möte igår, kramig Alfons och Blodomloppet ikväll

Hej på er. 

Bilderna ovan är från gårdagens lilla promenad och lek med Boris och Alfons. Trevligt att hänga med dessa charmörer. Innan det så var jag ju på ett möte och jag tycker att det gick bra. 

Idag så har jag lämnat Alfons på dagis och nu väntar det ända tills söndag innan jag får se honom igen. Lite jobbigt är det. Han har blivit så gullig emot mig och säger flera gånger per dag: -”Pappa, jag älskar dig”. Då smälter man. När jag skulle lämna honom på dagiset idag så klängde han sig fast vid mig och ville inte att jag skulle gå därifrån, han var inte ledsen, mer kramig. Kämpigt att lämna honom då kan jag tycka. 

Efter dagens arbete så är tanken att jag ska springa Blodomloppet 10 km här i Borlänge. Jag tror dock inte jag ska maxa, utan mer köra hög tröskel och därefter några korta intervaller + hopp. Vi får se hur jag gör. Denna tiden nu får vara lite så att jag går på känn och kommer in i livet med jobb och träning. Men samtidigt att jag försöker få in mer intervaller och då helst så grenspecifikt som möjligt, alltså stakning. 

Hörs senare!

5 kommentarer:

Erik W sa...

Klart du ska maxa ikväll Adam. Du kan ju inte springa ett millopp med nummerlapp strax under max för att sedan träna lite till. Ut och attackera sub 34. Plattan i mattan. Och skit i den där extraträningen idag. Vi hejar på dig kompis!

Anonym sa...

Jag behöver draghjälp för sub 34 så håller med Wickström!!!

/Grizzly

Adam Steen sa...

Jag har gått upp massa vikt. Sovit dåligt. Är i dålig form. Osv.

Anonym sa...

34.23 var väl helt ok, eller bra!?

Bra blog adam.

Adam Steen sa...

Det var väl min näst snabbaste tid i livet och känslan var inte så bra. Så det får jag väl ändå vara nöjd med :) Tack för det!