måndag, augusti 17, 2020

Det ska då regna varenda dagIgår kväll så kom favoriten Alfons till mig igen. Härligt att få träffa denna glada kille som jag inte sett sedan i onsdags. Tur att vi inte har varannan vecka, det hade jag tyckt varit alldeles för lång tid. Även Boris kom igår, han har varit hos mina föräldrar. Hoppas vi kan lösa så att vi kan ha honom ihop, jag vill verkligen inte göra mig av med det lilla monstret och Alfons är så förtjust i honom också. Det verkar inte alla inblandade i denna soppa ta hänsyn till. Men det är väl viktigare att göra sin nya familj till lags. Jag är i alla fall glad att jag gått från att vara nere och ledsen, till att känna ilska emot den personen. Nog om det. 

Planen idag var att vi skulle åka till Båtstad och hänga på stranden. Men så klart så regnar det ute, precis som alla andra dagar. Tänk att vi aldrig kan få sol och värme. Kan inte minnas senast det var just sol och värme, måste ha varit månader sedan.. Så strandplanerna fick revideras och istället får vi hitta på något att göra inomhus. Vi ska dock åka till affären och handla. 

Jag har en liten lugnare vecka träningsmässigt denna, så idag blir det ett löppass med lite hopp som avslutning. Ska köra lättare, kortare och lugnare än normalt. Blir nog bra det! På årets 17 första veckor så har jag samlat ihop 288 träningstimmar, vilket ger ett snitt om 16,9 timmar i veckan. Snyggt!

Inga kommentarer: