söndag, augusti 02, 2020

En trevlig gårdag i FalunHej hej. 

Efter gårdagens tävling i Falun så stannade jag kvar i min kära hemstad till sent inpå kvällen. Dels för att jag såklart ville och saknar staden en aning. Men också för att Simon och Maja hade tjatat på mig att dom så gärna ville äta lunch+middag med sin idol Adam Steen. Det gäller ju att ställa upp på fansen. 

Vi åt vårrullar ute i solen till lunch, spelade golf (slog ut på ranchen och puttade), åt mat på Blackstone och en liten efterrätt på Basta. Trevlig dag i trevligt sällskap! 

Kom hem lite för sent och gick upp lite för tidigt för att det ska vara optimalt, men jag behöver umgås med andra än mig själv och mina tankar emellanåt också. 

Nu ska jag cykla i drygt fem timmar och sen kommer min älskade Alfons ikväll. 

Bilder från igår:Inga kommentarer: