fredag, augusti 21, 2020

Ensam är stark

Varför se glad ut? När man kan se arg ut. Just det. 

Tjena fredag! 

Det var ju fredag alldeles nyss, vad händer? 

Jag har så sakta börjat må lite bättre igen (tror jag), ångesten minskar och oron likaså. Men det dyker ju alltid upp nya orosmoln på himlen och saker är ju långtifrån optimala. Viktiga möten stundar och saker glider mig ur händerna. Det bästa framöver är att försöka hålla mig på min kant och vara ensam i största mån. Ensam är stark och jag börjar ändå tycka att det är hanterbart. Ska försöka rikta den negativa energin emot träningen och få ut den där. Något kryptiskt allt detta, jag vet. 

Efter jobbet idag är tanken att åka till stugan och bli där över helgen. Men innan jag åker dit så ska jag beta av ett pass med stakintervaller. 

Inga kommentarer: