onsdag, augusti 12, 2020

Ett trött intervallpass - med sol och skyfallTvättslut.com
Jag är inte så glad som jag ser ut 
Mäktiga moln i Falun, fem minuter innan världens värsta regnskur...!


Godkväll. 

Ja, nu börjar de dåliga passen rada upp sig. Idag var det sjukt slitsamt, svårt att hålla fart och nästan omöjligt att komma upp i puls. Men som jag varit inne på tidigare så har jag ju en gedigen träningsmängd i ryggen, lägg där till dålig sömn och inte riktigt 100 mentalt. Jag är inte bitter eller på dåligt humör över att dagens pass gick dåligt, jag har ju en plan om att mata denna vecka ut och sedan hämta hem det, så det spelar ingen roll. 

Jag körde en vända som följer: Bullermyren - Domnarvet - Islingby - Ornäs - Aspeboda - Olsbacka - Källviken - Falun - Smedsbo - Kvarnsveden - Bullermyren. Enligt pulsklockan så blev det 56,5 kilometer och 3,10 timmar. Längs vägen lade jag in intervaller, dom var dock så pass dåliga att jag inte vågar delge er några siffror mer än:

- 10 x 40"-20"

- 20 min tröskel 

- 20 min tröskel 

- 10 x 40"-20"

När jag drog iväg var det cirka 25 plusgrader och strålande sol, så givetvis blev det "barkaka" från start. Det fick jag ju dock sota för i Falun när jag blev bjuden på århundradets skyfall, det var så det rann på vägarna, fy satan vad det hällde ner, stora bäckar på vägarna. Trevligt! Som tur är var det så pass varmt att jag aldrig frös. Skönt det åtminstone.

En positiv sak med passet var att jag inte kände något i handen, varken under eller nu efter. Sjukt, i måndags hade jag galet ont av att köra bil och idag kändes det ingenting. Livet och dess konstigheter alltså..

Nu ska jag försöka äta och sen hoppas jag på att komma i säng tidigt, men det vet jag ju hur det brukar sluta, "jag ska bara"...!

Hörs, hej!

Inga kommentarer: