måndag, augusti 10, 2020

Fin dag igår, flytt till Falun(?) och snart ingen hund(?)Åter en bra dag igår vid sommarstugan med grabbarna Boris och Alfons. Sista heldagen för denna sommar. Verkar vara på sista versen med Boris också då den andra ägaren inte vill ha honom kvar. Jag vill det, men har inte möjlighet att ha honom själv, så det får nog tyvärr bli en annan lösning. Tråkigt för mig, men än mer för Alfons som är så väldigt fäst vid honom. Men men. Då slipper jag helt anpassa mig till den andra och kan spela helt efter mina regler. Men det är inte jag som vill bli av med hunden, så det är inte mitt ansvar att lösa situationen. Jag har gått med på att ha honom som jag har honom nu, precis som med Alfons och halva veckor. Kommer inte gå med på något annat. 

Ska kolla upp boenden i Falun under hösten och försöka se om det är möjligt att flytta tillbaka dit. Vore faktiskt skönt att komma till ”min stad” igen. Men det blir nog svårare att få med mig Alfons dit som det verkar, så det lär väl troligen inte bli någon flytt. Den som lever får se. 

Idag så ska jag försöka beta av ett löppass på tre timmar i skogarna här. Sedan så ska vi åka hem till lägenheten, jämmer och elände. Livet är fantastiskt. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Kanske inte gäller dig men har själv haft både positiva samt mindre bra erfarenheter/kunskap av koffein vid träning samt i allmänhet, så googlade koffein + ångest ,-nu ska man inte dra för stora växlar men generellt verkar iaf inte koffeinet hjälpa om det finns tendens till underligggande ångest.

Vill inte riva upp dig Adam, jag vill väl, kunskap ger utveckling.

Om du vill så kan du nog vara slagkraftig i veteran-vm när du är 70, så då har du bara kommit halvvägs i idrottandet.(positivt tänkande)

Bra blog, tack för dina dagliga rader.

Adam Steen sa...

Hej. Ja, jag tror dig. Men jag har i så många år intagit koffein i samband med tuffa träningspass. Den ångesten är något annat än den jag nu känner i vardagen.

Tack, ingen fara.

Hehe ja. Men jag vill nog inte tävla i så många år. Kommer dock aldrig sluta träna.

Tack för det :)