tisdag, augusti 25, 2020

Fortsatt pappaledig, gratis bilvårdsprodukter, nya AirPods och jobbigt möte i EM

Hej, hej, hallå!

Jag fick grönt ljus för att fortsätta vara pappaledig på måndagar, trots att mina pappadagar är slut efter nyår. Inte exemplariskt rent ekonomiskt, men ledig tid med Alfons går inte att ersätta för pengar, så är det bara. Denna tid kommer inte tillbaka. Det finns ändå möjlighet för mig att spara pengar, vilket är bra. En nyckel i allt det är att försöka ha låga fasta avgifter (leta billigaste alternativet, omförhandla allt som är möjligt, osv), att inte handla en massa onödiga saker.
, handla maten på Willys och så vidare. Portföljen ska få fortsätta växa, det är min pensionsförsäkring det! Ränta på ränta ska få göra jobbet åt mig, var så säkra. 

På tal om ekonomiska så har jag ju vid några tillfällen nämnt att jag använder ett Visa-kort från OKQ8. Det är kostnadsfritt och ger mig bonus på alla mina köp. Igår gjorde jag en räd på OKQ8 där jag för mina bonuscheckar handlade bilvårdsprodukter. Inte illa att få det gratis! 

Är vi inne på ämnet så kan jag också nämna mina AirPods Pro. Jag älskar de hörlurarna, men har märkt på sistone att den ena brusar och piper lite konstigt, samt att laddningen i båda är lite konstig. Så jag kontaktade Apple-supporten och nu är två nya lurar på väg till mig. Jag behöver inte skicka tillbaka de gamla innan de nya kommit heller. Klass-företag! Givetvis äger jag aktier i bolaget. Jag vill ju gärna vara en del i sekten på riktigt. 

Idag Har jag lämnat Alfons på sitt nya dagis för den första hela dagen där. Spännande, men det kommer gå bra. Efter det så blev det en cykelrastning av Boris och sedan direkt till jobbet. 

Nu kanske vi har avhandlat det mesta positiva. Eller nej, jag har vilodag idag också och fasta. Brukar fasta middag - middag en gång i veckan, oftast på tisdagar. 

Jag ska sluta lite tidigare från jobbet idag. Det för att åka på möte med högre instans angående tjafset med person X. Får se hur det går, nervöst och jobbigt. Men jag hoppas det löser sig. Det är fortsatt en dålig relation och ingen kommunikation överhuvudtaget, lugnast det. 

Vi hörs kära läsare! Inga kommentarer: