tisdag, augusti 18, 2020

Fullsatta dagar, träningsvärk och vila

Hej på er alla tisdagsglada!

Idag vaknar jag upp till en skön träningsvärk i både ben och bål. Benen värker givetvis från gårdagens asfaltslöpning och hopp. Bålen värker från TRX-styrkan jag körde i lördags och söndags, kanske även från femtimmarspasset stakning i söndags. Som jag nämnt förr är träningsvärk något jag verkligen gillar, så idag njuter jag! 

Denna dag bjuder på vila från träning, det blir skönt. Jag tänkte ju köra en lite lugnare träningvecka nu, dels för att hämta hem sommarens tuffa träning, men också för att få lite chans till andhämtning nu när jobbet börjar. Förra veckan blev det ju hela 21,25 timmar, så planen är 8,35 denna vecka, för att då på två veckor få 30 timmar. Det är lagom. Tänkte lägga in totalt tre intervallpass och två vilodagar. Det blir nog bra det. Perfekt mer variation i träningen och belastningen. 

I morse så rastade jag Boris med cykel runt sportfältet, vilket jag också ska göra på lunchen. Efter jobbet så ska jag åka hem till mina föräldrar för att hämta Alfons. Ska försöka passa på att tvätta bilen då också. Det är fullt upp i dessa dagar och det är skönt, då blir det mindre tid till att grubbla. 

Under gårdagen (bilderna ovan) hade jag en mysig dag med Alfons och Boris. Vi cyklade med Boris två gånger, vi var på affären för att handla mat (Alfons har blivit jätteduktig och hjälper till) och vi var även på en ny lekplats i närheten av där jag bor. 

Ha en fin tisdag kära bloggläsare! 

Inga kommentarer: