måndag, augusti 24, 2020

Inskolning och pappaledigAlfons, ständigt i farten, ständigt med sina leksaker och nästan alltid glad 

Hej på er. 

Måndag idag, vilket innebär pappaledig. Har börjat få ångest inför vårterminen när jag ska börja jobba måndagar, så igår tog jag slag i saken och mailade rektorn för att kolla om jag kan fortsätta vara pappaledig under resten av läsåret. Ledighet och tid med Alfons är ändå mycket värt! 

Idag har jag lämnat Alfons en timme på det nya dagiset igen, som en form av inskolning för att se om det går bra. Under tiden tog jag en promenad med Boris. Inskolningen gick kanon och imorgon ska han göra sin första riktiga dag där, skoj! 

Planen för dagen är att bege mig till Skuggarvet senare. Då får Alfons och Boris leka med farmor och farfar medan jag tränar. 

Hörs!

Inga kommentarer: