söndag, augusti 09, 2020

Kettlebell + Stak 36 kmBörjade träningsdagen med samma styrka som igår, skillnaden mot då var att jag idag körde 40 repetitioner per övning, mot 60 igår. Nu har jag vevat av övningarna för denna vecka och förhoppningsvis klarar jag av att dra ner på den framöver. För även om den är bra så blir jag sliten av den och det kanske inte är det viktigaste för mig att köra. 

Efter styrkan så drog jag in till Dala-Floda och stakade 36 kilometer, 2 timmar och 190 höjdmeter (flackt järnet). Körde tio impulser om 12 stavtag vardera under den första timmen. Åkte som vanligt på mina Swenor 4.

Känner av min hand från och till. Den värker och blir svullen på handryggen. Trist med tanke på att jag tänkt börja köra lite tuffare pass på rullskidor framöver i höst. Men vi får ta allt som det kommer. Har större bekymmer än så.. 
  
Inga kommentarer: