fredag, augusti 28, 2020

Korta stakintervallerGod kväll. 

En hektisk dag till ända. Efter jobbet så åkte jag för att lämna Boris över helgen (skönt att få hjälp, på så sätt kan jag ha kvar honom), jag handlade paket till Alfons som fyller tre på tisdag (leksaker + 500 kronor in på TIN Ny Teknik A) och jag handlade lite mat inför helgen. 

Träningen blev ett likadant pass som förra fredagen: korta stakintervaller, med kort vila, runt min bana i Skräddarbacken. Såhär var upplägget:

- 10 x 45” - 15”

- 10 x 40” - 20”

- 13 x 30” - 15”

Känslan var väl ändå bättre än de senaste intervallpassen. Men inget riktigt tryck och ingen riktigt hög puls (173 i max). Vi fortsätter söka med ljus och lykta efter formen. Har någon sett den så är det bara att hojta till! Den runda formen däremot, den behöver jag inte leta efter. 

Totalt var jag ute och vinglade i två timmar på mina Swenor 4, jag hann på den tiden 35 kilometer och plockade 455 höjdmeter. 

Inga kommentarer: