lördag, augusti 15, 2020

Lite känning i halsenPå väg ner på stan under gårdagen. Blev dock en väldigt lugn och tidig kväll. Nu har det ju blivit en del sådana kvällar, men jag behöver nog bryta av mitt idrottande en del. Dock känner jag mig så fet och plufsig av allt ätande. Där får jag skärpa mig. 

I morse skulle jag ha tränat med Adam Larsson. Men jag kände halsen när jag vaknade, så jag somnade om istället. Nu när jag har vaknat igen så tror jag faktiskt att det går över. Min plan var ju timmar och träning, jag har ej heller något annat att göra, så det är väl bara att ge sig ut på vägarna är jag rädd. Vi får se inom kort hur jag gör. Typiskt mig det där, en grym sommar med bra kost och kanonbra träning. Sen börjar det vackla med både kost och form. Men vi ska nog kunna få upp skutan på rätt köl igen. Satte ihop nio stycken bilder på Alfons från sommaren. Jag ska ha den som bakgrundsbild på jobbdatorn. Usch vad sommaren går fort och vad jag saknar honom. 

Inga kommentarer: