torsdag, augusti 27, 2020

Möra ben och vardagslunkEtt år sedan. Tiden går fort. Vad liten Alfons var och vad kort hår jag hade. Nu försöker jag spara ut håret så att jag kan ha tofs igen, ser för jävligt ut just nu, men snart så. 


Hejsan svejsan! 

Efter gårdagens löpning, men framförallt spänsthopp så känner jag mig rejält mörbultad i benen. Så jäkla härligt! 

Vad sker annars idag då tro? Inte så mycket spännande egentligen, det är ju den här tradiga vardagslunken. Det ska städas, lagas mat, jobbas, rasta Boris, tränas och så vidare. Bara att acceptera läget och bomba på. Får ändå vara tacksam över att jag mår bättre och bättre. Nu är det mer att jag är orolig över att jag är i så dålig form och att jag blivit smällfet. Men allt kan ju inte vara på topp jämt. 

I eftermiddag så ska jag ta en liten distanstur på rullskidorna.  

Inga kommentarer: