onsdag, augusti 19, 2020

Nytvättad bil, inskolning av Alfons, mmFöre tvätt av Benz
Efter tvätt av Benz. Syns inte så stor skillnad, ville mest spänna mig på bild 
Alfons kiss-position


Hallå där. 

Som ni såg ovan så tvättade jag bilen igår. Overkligt skön känsla för en pedant som mig. Jag åt även tacos på kvällen, overkligt gott det. Kände mig dock lite tragisk när jag plockade omkring i skålarna med grönsaker i min ensamhet. Men gott var det. 

Jag hade en riktig pissnatt inatt, vände och vred mig till långt efter klockan 02 innan jag somnade. Det är mycket nu och många tankar. Hoppas det löser sig. Även lite oro inför att dra igång undervisningen, är ju inte så van vid det, men kommer jag bara igång så brukar det lösa sig. Det har gjort det förr i alla fall. 

Idag har jag varit med Alfons en timme på hans nya dagis. Inskolning. Det gick bra och nästa vecka är planen att han börjar där på riktigt. För att få ihop dagen så måste jag skjutsa honom till farfar nu, så att jag kan jobba. Måste även hinna rasta Boris. Egentligen är det väl inte omänskligt mycket uppgifter, men att gå från ledig till detta kräver ju en viss omställning. Men just omställning och nya mönster är ju i slutändan något bra tror jag. 

I eftermiddag så är det åter dags för träning. Denna gång är tanken rullskidor med intervaller. Ingen rast, ingen ro. Bara att borra ner huvudet och blicka framåt. Det gäller allt i mitt liv just nu. 

Inga kommentarer: