söndag, augusti 16, 2020

Stakat ett Vasalopp och lite till

Skaplig träningsvecka det blev ändå: 21,25 timmar och 426 kilometer. Det får jag faktiskt klappa mig själv på axeln över! Nu ska jag försöka göra en lugnare vecka under den kommande. Får se hur jag lyckas med det. 

Dagens träning blev ett väldigt fint stakpass på 91 kilometer och fem timmar. Såhär såg rundan ut:Körde så som vanligt på mina Swenor 4. Kändes bra i princip hela passet, blev lite törstig mot slutet bara, i övrigt tycker jag kroppen svarar fint konstigt nog. Lade in tio impulser under den sista timmen, bra att försöka få lite speed. Väl hemma blev det ett litet pass med TRX-styrka också. 

Nu framöver måste jag försöka få in lite mer intervaller och köra mindre mängd. Har för lite procentuell del av just intervaller såg jag när jag fyllde i träningsdagboken, 10%. Hade betydligt mer under förra och förrförra året. Men det har ju funnits mer tid till träning nu, så dumt att inte passa på att få en fin grund. Men i och med jobbet nu så blir det ju naturlig med mindre träningstid. Måste skaffa en tjej också, det är mycket nu. 

Snart kommer Alfons och Boris hit igen, det blir mysigt!

Inga kommentarer: