fredag, augusti 14, 2020

Stakintervaller 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 min, ”bara” dålig känsla idagÄntligen helg igen. Det har varit jobbigt att komma in i arbetet igen. Det är väl mentalt antar jag. Men just nu har jag (som vanligt) oro inför hur fan jag ska orka träna när jag framöver ska jobba 8-17, 8-16, 8-15.. Känns tungt nu. Nya moment i undervisningen i form av ett teoripass i veckan också, så jag känner mig lite osäker där.. Men jag brukar få bra hjälp av kollegorna, så det ska väl gå får vi hoppas. 

I onsdags var jag så trött innan intervallerna att benen nästan vek sig (obs, ej ironi). Idag kände jag mig ”bara” trött och seg. Så det var ju ett framsteg. Det är väl mest en omställning från ledighet till jobb som gör att jag känner mig trött både mentalt och fysiskt. Det borde förhoppningsvis gå över framöver. Tänker mycket kring träningen i höst och hur jag ska lägga upp det. Som vanligt är det halvt kaos i mitt huvud kring allting. Men jag tänker fortsatt att jag ska köra en lite mer intervallbetonad vecka först och sedan en mer ”normal” vecka. Får försöka jaga lite timmar de helger jag inte har Alfons. Det där måste lösa sig bara jag kommer in i det, som sagt. Frågan är bara hur jag ska göra med styrkan, orkar fan inte beta av alla kettlebell-övningar. Får nog räcka med TRX tror jag. Sådana där funderingar går runt, runt, runt i huvudet dygnet runt. Stressad över att inte hinna med träningen, stressad av att inte få den tid jag vill ha till träning och så vidare. Ja, det är inte lätt att var psykopat alltså..

Idag var planen intervaller. Men skulle det kännas helt kasst så skulle jag bara köra distans. Det blev intervaller och det funkade okej. Idag kunde jag köra mig trött och få lite belastning på flås det åtminstone. Dessutom kände jag inget i handen denna gång heller. Kul med någon form av framgång. I mitt liv får jag ju vara glad för det lilla så att säga. 

Intervallerna jag körde var: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 minuter, med 1 minuts vila mellan varje intervall. Totalt 55 minuter alltså. Körde på Swenor 4 som vanligt. 

Hela passet blev 55,6 kilometer och 3 timmar på pricken. I helgen är planen två stycken femtimmarspass. Heja roligt! Nu ska jag ut på middag med några kompisar, hoppas jag får med mig något ”räsche” hem, men det lär väl inte hända. 

Hörs. 

Inga kommentarer: