onsdag, augusti 12, 2020

Tillbaka i tjänst, med meraAlfons på sin springcykel. Han är väldigt duktig med den, så kul att se!Häng i Båtstad igår. Obs, ej Båstad, det tar vi nästa år. 
Cykel till stranden med tandkrämsrester runt munnen. Ett varv runt sportfältet igår, Alfons varvade cykling med promenad. 

Lämning av Alfons imorse. Första dagen på dagiset för denna termin, sista dagen med Alfons på några dagar igen. Vemodigt. 

Cykelrastning av Boris runt Sportfältet imorse. 


Ja hallå där. 

Då sitter jag åter på jobbet igen. Det som jag haft lite ångest inför, inte jobbet i sig. Mer att det blir en förändring, samt att jag får mindre tid till träning. Men det blir nog bra det, mer rutiner och mindre ensamtid med grubblerier. Känns ändå okej att vara tillbaka. 

Fullt pådrag imorse med alla rutiner inför lämning av Alfons på dagis och cykla med Boris. Mycket att tänka på och komma ihåg, men jag kommer nog in i det också tids nog. 

Nu väntar några dagars jobb innan eleverna kommer. Dessa dagar slutar jag lite senare än vanligt, cirka klockan 16. Idag blir det nog 3-4 timmar stakning med intervaller, förhoppningsvis. Ska som tidigare nämnt försöka träna på bra även denna vecka, därefter en rejäl vilovecka (mer vila och mindre träning, ej helvila såklart) och sedan mer planerad träning igen. Träning, träning, träning, bra variation i tankarna. Men bättre det än mörka och dåliga tankar åtminstone. 

Ha en trevlig onsdag, vi hörs kamrater!

Inga kommentarer: