söndag, september 13, 2020

500 reps - 22 km löp - spänsthoppSoligt men väldigt blåsigt idag. Skuttar över hygget, längs stigen med mina Hoka Speedgoat


Hallå!

Då har jag fått blivit trött igen. Skönt det! Var väldigt segstartad tidigare under dagen, men när jag väl började så gick det ändå bra. Jag betade av följande styrkeövningar hemma i lägenheten:

50 chins 
50 kettlebellswing
50 clean & jerk 
50 snatch
50 burpees
50 magövning med gummiband 
50 goblet squats 
50 toes to bar 
50 tvåhandspress
50 rodd

Efter styrkan så stack jag ut och sprang. Det blev den vanliga rundan över Tjärnaberget, Muskboberget och Bjusan. Efter en halvtimme så stannade jag och körde ett (av vanligen tre) set av mina spänsthoppövningar (130 hopp totalt). Kändes helt okej i kroppen. Dock så har jag känt av ett löparknä på de sista passen och även idag halvvägs ungefär. Inte bra det. Måste försöka stretcha det nu, så att det inte blir värre. Vill ju kunna fortsätta springa så mycket det går! 

Några bilder:

Snatch

Goblet squat
Kettlebellswing


Clean & jerk
Chins
Press 
Rodd

Inga kommentarer: