fredag, september 25, 2020

6 x 6’ (är 36), stakintervallerUte och cruisar i min vräkiga Swix-tröja

Nej men hallå!

Tre timmar tog det idag, från att jag slutat jobbet till att jag med möda masade mig ut på träning. Under de tre timmarna så har jag i princip bara legat i soffan, trött och sliten. Känt mig onödigt stressad denna vecka, trots att jag inte behöver vara det, så det var välbehövligt med lugn och ro i soffan. 

Träningspasset sen blev väl inget märkvärdigt alls, inget dåligt heller. Jag värmde upp i en dryg halvtimme. Åkte ut mot riksväg 293 och körde mina intervaller genom Vallmora, ut vid Smedsbo och resten längs cykelbanan mellan Falun och Borlänge. 

Som rubriken skvallrar om så körde jag 6 x 6 minuter. Vilan mellan intervallerna var 2 minuter lugn åkning. Kändes helt okej, betydligt bättre än hur jag kände mig innan träningen! 

Avslutade med en halvtimmes avåkning. Fick in två timmar och 37 kilometer. Hemma så körde jag sedan några TRX-övningar också.

Inga kommentarer: