måndag, september 28, 2020

60 min hårt runt rullskidbananGnetar på med 2XU-temat. Idag i korta tights


Tjo. 

Rullskidbanan på Lugnet är guld alltså! Slippa trafiken och fin kupering. Bra att få komplettera de platta passen hemma med detta. 

Idag blev det enbart stakning hela passet. Först uppvärmning från Skuggarvet till Lugnet och ett varv på banan. Varvet mäter ganska exakt 3,8 kilometer. 

Efter uppvärmningen blev det 60 minuter hårt. Jag startade med en impuls och sedan blev det nya impulser var sjätte minut. Jag hann nästan sex varv på min timme, det fattades endast 12 sekunder. Tycker det svarade fint idag och jag höll jämn fart hela vägen. Siffror från intervallen: 22,77 kilometer, 505 höjdmeter, 167 snittpuls, 178 maxpuls. Fina siffror med mina Swenor 4. 

Avslutade med ett till varv på banan och sedan hem till Skuggarvet igen. Fick in fina 2,05 timmar, 40,9 kilometer och 870 höjdmeter. På två dagar har jag nu stakat 114 kilometer. Inte illa pinkat! Skönt med vila imorgon!

Inga kommentarer: