tisdag, september 01, 2020

Alfons tre år idag!Fyller man tre år så får man faktiskt en bulle till frukost! 
Alfons 1:a september 2017
Alfons 1:a september 2018
Alfons 1:a september 2019


Hej på er! 

Ja hörni, tiden går i en rasande takt. Det känns både som igår och som en evighet sedan Alfons föddes. Minns dagen han föddes, hur jag cyklade hem från jobbet i förtid för att åka till BB och vara med vid födseln. Känslor av lycka! Minns också hur jag tänkte när vi fick åka hem från sjukhuset: ”Vad ska vi göra nu då?” ”Hur gör man ens?” ”Hur kan dom släppa iväg oss själva med honom?”. Sedan dess har livet förändrats drastiskt, med största del till det bättre. Alfons förgyller dagarna och livet. Jag ser fram emot många fler år med honom! För var dag som går så älskar jag honom mer och jag tycker han blir allt roligare. Stort grattis på din treårsdag stora killen! 

Idag fick han en bulle till frukost, det är han värd. Jag har skjutsat honom till dagis och det var kämpigt att lämna honom där. Han ville hänga på och med mig istället. Mysigt att han vill vara med mig, får njuta av den tiden, det kommer inte alltid vara så. Snart är han tonåring. 

Alfons har fått syn på hans paket som jag har försökt gömt uppe på en garderob. Han har tjatat om att han vill öppna dom sedan i söndags. Men i eftermiddag efter jobb och dagis så får han äntligen sina paket och så tårta såklart! Det blir mysigt. 

Vilodag för mig idag!

Inga kommentarer: