söndag, september 27, 2020

Fotprodukter, träningsband och långpass på GJag har fått möjligheten att bland annat få testa ett par Joya Max II-tofflor för mina ömma fötter. Dessa är från Fyseum. Där finns en rad produkter för skadeförebyggande syfte. 

Från Skadebutiken.se så fick jag hem en balansplatta för att öva upp fotens muskler och även ett gäng Flexvit-band. Dessa band är gjorda i textil med inkapslad gummi, istället för många andra band som är gjorda i latex eller gummi. Banden kan använda för olika sorters styrketräning, eller rehab. Perfekt för olika övningar med endast kroppen som vikt. 

Med hjälp av dessa produkter kan jag jobba med mina fötter på ett bra sätt. Det kommer krävas en del insats för att bli av med mina bekymmer. Men det kan gå! 
_____

Idag så väntar det ett längre stakpass på rullskidorna och därefter lite TRX-styrka. Senare så ska jag hämta hem min älskling Alfons! 

Vi hörs!

Inga kommentarer: