lördag, september 19, 2020

”Hejdå pappa, ha det så bra”Vinkar hejdå genom fönstret till Alfons. Han ska med farmor och bada på Lugnet. Fick en felkod på skiergen igår, två gånger dessutom. Den startade sedan om och fungerade därefter som vanligt. Någon annan som varit med om detta?


Hej på er lördagsfirare!

Idag har jag inte så mycket mer planerat än att träna. Jag har visserligen en hund vid namn Boris att ta hand om också. Ofta går det bra, men ibland tycker jag det kan bli lite stressigt. Han har visserligen en hundvakt i form av en familj som verkar gilla honom väldigt mycket. Men jag vill ju inte belasta dom alltför mycket heller. 

Efter träningen idag väntar väl såna här vardagssysslor såsom handling, tvättning, städ och så vidare. Inte så mycket att skriva hem om direkt. 

Vi hörs senare!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan bli så om du har ett USB minne till Skiergen. Ta bort det i så fall

Adam Steen sa...

I uttaget menar du? Det har jag inte :)