fredag, september 11, 2020

Inbjuden till Lidingöloppets elitfältJust nu känner jag mig inte som någon elit på något sätt överhuvudtaget. Men igår så fick jag ett mail från löpcoachen Lorenzo Nesi om att jag var inbjuden att få vara med i Lidingöloppets elitfält. Det kändes väldigt hedrande att få en sådan inbjudan. Faktum är att jag blevbättre placerad i det senaste Lidingöloppet (har bara sprungit två gånger) än vad jag var i Vasaloppet senast:En något fallande trend i Vasaloppet för min del. Det ska vi försöka ändra på framöver. 

Det kommer dock inte bli något Lidingölopp för mig i år. Bestämde mig för att skippa det tidigare i somras när det visade sig att det inte skulle bli någon vanlig upplaga. Nu var det för nära inpå som jag fick reda på det. Men jag kommer gärna springa det nästa år. Det är ju ett evenemang jag verkligen gillar! 
_____

Igår kände jag av halsen på morgonen, även lite idag, tror jag. Svårt att avgöra. Det är inga allvarliga symptom, men tillräckligt för att inte gå till jobbet och för att inte kunna träna. Trist. Det har ju rullat på så fint ända sedan i april. Men det kan nog kanske vara sunt med lite återhämtning. 

Under gårdagen så städade jag en del här hemma, tog en promenad på en timme och tvättade kläder. Mer än så blev det inte. Lutar väl åt något liknande idag också. Tråkigt, men sant. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad tror du om Vasan då?
Svårt att se 16000 åkare på en o samma plats.
Kanske ett elitfält bara. ?
Topp 500 ev?

Adam Steen sa...

Känns väldigt hotad. Är nog inne på samma spår som du. Ingen aning om hur denna säsong kommer bli.