onsdag, september 16, 2020

Inget race, men trött som fan ändå!Hoka-skor + löpband + jag = trött


God kväll. 

Nej, jag skippade löpracet idag. Kände av knät när jag promenerade. Istället valde jag att springa uppför på löpband. Förr när jag hade löparknä så minns jag att det gick bra att springa uppför, så jag ville testa det. Det gick väl sisådär. Ska nog försöka hålla mig till rullskidor och rehab nu framöver tror jag. 

Såhär körde jag idag i alla fall:

10 minuter uppvärmning @ 10% lutning - 9 km/h

3 x 10 minuter @ 10% - 12 km/h, 3 minuter vila 

10 minuter nedvarvning @ 10% - 9 km/h

Den första intervallen gick bra helt igenom och det kändes lätt. Den andra blev grisig med tre minuter kvar. Den sista blev också grisig med tre minuter kvar. Ett riktigt tufft och hårt pass där jag skrämde upp pulsen i hela 189 i max, mäktigt!!

Inga kommentarer: