söndag, september 20, 2020

KompisenMin bästa (hund)-kompis. Han är alltid glad och välkomnande när jag kommer hem. Bryr sig inte om tränings- eller tävlingsresultat och så vidare. Han är lika glad och tillgiven oavsett. Precis som den andra grabben som huserar här i lägenheten, nämligen Alfons. 


Hej på er. 

Det blev en sväng ute igår med middag och därefter var vi (jag och tre kompisar, bland annat min bror) på Björn Rosenström som spelade på Olearys i Borlänge. Trevligt måste jag säga. Det blev väldigt lugnt för mig, vilket jag uppskattar idag, lite sent dock, så jag är trött av den anledningen. Men det går nog över. 

Nu ska jag bege mig ut på ett stakintervallpass, det är korta intervaller med kort vila på programmet. Bara att ställa in sig själv på autopilot och åka med. Sedan så ska jag åka för att hämta hem min älskade Alfons som är hos farmor och farfar. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: