onsdag, september 16, 2020

Krigar vidareLilla, söta Alfons 
Boris 


Hej på er. 

Det blev en lång dag igår. Kämpigt. Både jag och Alfons var riktigt trötta. Jag hann i princip bara komma hem, ge honom kvällsmat och sedan lägga honom. Tråkigt, men så är det. En dag i veckan får väl vara lite kämpigare. 

Förutom alla måsten så hann jag med lite kroppsvård i form av ett fotbad och en rejäl genomgång av kroppen med foamroller, bandyboll, massagepistol och stretching. Får försöka fortsätta med detta arbete ett tag nu. Har även kört sidoliggande benlyft för att aktivera gluteus medius. Det finns så mycket olika varianter och teorier för att bli av med ett löparknä. Men det gäller väl att bestämma sig för något och sedan köra på med det. Jag tycker (tror?) mina rullningar över musklerna är bra för att släppa spänningar och på så sätt bli av med det. Jag vet inte heller hur illa det är och hur ont det gör. I vardagen märker jag ju inte av det, utan det är ju först när jag sprungit en stund som smärtan kan komma. Har ju bara märkt av den under två pass också. Min plan har ju varit att springa 5 km träningsrace med ett gäng i Falun idag. Jag har ändå siktet inställt på att testa det, även om jag vet att det troligen är en dum idé. Men jag känner mig så trött, seg och sliten, så jag har ingen riktig motivation till att träna hårt och själv idag heller. Så vi får se hur jag gör. Planen är ju fyra intervallpass denna vecka. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: