måndag, september 07, 2020

Lätt krasslig och veterinärbesökJag och Boris, ute på en cykeltur igår
Jag och Alfons, hos mina föräldrar igår 


Hej alla måndagsglada. 

Idag är det precis som andra måndagar en hemmadag med Alfons. Planen var att träna, det också som vanligt, men jag känner mig lite lätt krasslig, så jag måste tyvärr ta en liten säkerhetsvila. Trist, men vad gör man. Förhoppningsvis räcker det med en vilodag idag och imorgon, så borde jag vara pigg igen. 

Jag la mig före klockan 22 igår och sov ända till klockan 08. Det var inte illa! Vaknade upp en stund i natt, då låg Alfons bredvid mig, mysigt! 

Klockan 11,30 idag så ska Boris vaccinera sig. Jag har glömt att ta hans ettårsspruta. Pratade med veterinären och det var i alla fall ingen fara, så nu ska han få den lite försenat bara. Spännande att ta med mig Alfons dit. 

Det får bli en lugn dag tillsammans med grabbarna idag. Så får jag hoppas att jag är redo för träning på onsdag igen. Kämpa Adam!

Inga kommentarer: